fbpx Skip to main content
Snel en eenvoudig uw patiënten verwijzen via Zorgdomein

Bij Bento Surgical worden uw patiënten snel, professioneel en veilig behandeld door onze ervaren specialisten. Wij bieden behandelingen aan binnen het vakgebied Chirurgie. Wij behandelen patiënten zowel poliklinisch, als in dagbehandeling en bieden ook de mogelijkheid te behandelen onder sedatie.

Voor het verwijzen van uw patiënten kunt u snel en gemakkelijk gebruik maken van Zorgdomein. Indien u niet aangesloten bent bij Zorgdomein dan kunt u de verwijzing naar ons mailen via verwijzer@bentocurgical.nl. Wij streven er naar om binnen 48 uur contact op te nemen met uw patiënt om een afspraak in te plannen.

Heeft u een andere zorgvraag dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 085 018 9328 of een mail sturen naar verwijzer@bentosurgical.nl.

 

Verdiep uw medische expertise bij Bento Surgical
Nascholing & accreditatie 

Bij Bento Surgical zijn we verheugd om aan te kondigen dat we vanaf januari 2024 huisartsen de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan nascholingen op onze locatie in Almere-Buiten. Deze nascholingen zijn ontworpen met één doel voor ogen: u te ondersteunen bij het behalen van accreditatiepunten. We behandelen de meest relevante medische onderwerpen.

Voor de eerste nascholing gaan wij het volgende onderwerp behandelen:

  • Diagnostiek van schouderklachten in de eerste lijn

Binnenkort volgt meer gedetailleerde informatie, inclusief data en inschrijvingsinstructies.

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken aan een gezondere toekomst voor uw patiënten en uw eigen professionele succes.