fbpx Skip to main content

Stel uw vraag

* let op: wij kunnen alleen advies geven over bovengenoemde behandelingen/aandoeningen

Stel uw vraag aan een van onze experts

Bij Bento Surgical staat u niet alleen centraal als patiënt, maar ook als persoon. We begrijpen dat het hebben van een aandoening veel vragen kan oproepen en soms overweldigend kan zijn. Daarom staan onze experts altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen in uw reis naar herstel. Neem contact op via het onderstaande formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kwaliteit & veiligheid

Korte wachttijden

Vergoed door alle verzekeraars

Persoonlijke benadering

Kwaliteit en Veiligheid

Bij Bento Surgical geloven we in kwaliteit en veiligheid als de hoekstenen van onze dienstverlening. Onze hooggekwalificeerde chirurgen en medische professionals staan garant voor de beste zorg die u kunt krijgen. We zijn er trots op dat we korte wachttijden kunnen bieden, omdat we begrijpen dat tijd cruciaal kan zijn bij medische behandelingen. Plan een afspraak in met een van onze experts en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onze aandachtsgebieden

Over Bentosurgical

De behandelingen van Bento Surgical zijn voornamelijk binnen het specialisme Chirurgie. Onze medisch specialisten werken intensief samen om u altijd de beste zorg te kunnen bieden. Bij ons wordt u snel geholpen zowel voor een consult als een behandeling. Bento Surgical biedt zowel operaties aan in dagbehandeling als operaties met de mogelijkheid tot overnachting. In de meeste gevallen gaat u dezelfde dag weer naar huis.

De reguliere zorg bij Bento Surgical wordt vergoed door uw zorgverzekering. Voor meer informatie over vergoeding ga naar Vergoeding.