fbpx Skip to main content

Welkom bij Bento Surgical, een moderne medische kliniek die is opgericht om een oplossing te bieden voor de huidige wachtlijstproblematiek in de Nederlandse gezondheidszorg. Wij zijn trots op ons zelfstandig behandelcentrum aan de G.T. Rietveldstraat en werken samen met lokale ziekenhuizen om onze patiënten snel en efficiënt te helpen.

Bij Bento Surgical bieden wij niet-acute planbare zorg in het specialisme Heelkunde. Onze patiënten kunnen bij ons terecht voor verschillende behandelingen, variërend van poliklinische ingrepen tot dagbehandelingen. Wij begrijpen dat lange wachttijden voor behandelingen veel pijn en ongemak veroorzaken, en dat het gebruik van dagelijkse medicatie voor patiënten die op de wachtlijst staan niet ten goede komt aan hun gezondheid. Daarom streven wij ernaar om onze patiënten zo snel mogelijk te behandelen en te helpen bij het verbeteren van hun kwaliteit van leven.

Ons team bestaat uit hoogopgeleide en ervaren medische professionals die altijd klaarstaan om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden. Bij Bento Surgical werken we met de nieuwste technologieën en innovaties om de veiligheid en effectiviteit van onze behandelingen te waarborgen.

Bij Bento Surgical geloven we dat iedere patiënt recht heeft op hoogwaardige medische zorg zonder onnodig lange wachttijden. Wij zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan het verbeteren van de gezondheidszorg in Nederland en we zijn toegewijd aan het bieden van de best mogelijke zorg aan onze patiënten.