fbpx Skip to main content

Titel, voorletters, achternaam 

Dr. G. Heuff 


Functie en specialisme 

Chirurg 

Aandachtsgebieden 

Algemene chirurgie, gastro-intestinale chirurgie, mammachirurgie en hoofd-hals chirurgie 


Omschrijving van het vakgebied: 

Dr. Gijsbert Heuff is een toonaangevende chirurg met een rijke geschiedenis in de medische wereld. Zijn reis begon aan het VU medisch centrum in Amsterdam, waar hij in 1989 zijn artsendiploma behaalde. Vastberaden om zijn expertise te vergroten, voltooide hij zijn specialisatie in chirurgie aan hetzelfde academische centrum. Zijn passie voor medische zorg en het verlangen om de best mogelijke behandeling te bieden is zijn grootste drijfveer. 

In 1995 promoveerde Dr. Heuff op een baanbrekend onderzoek met de titel ‘The morfological and functional role of liver macrophages in the prevention of liver metastasis’. Dit onderzoek werpt licht op de rol van bepaalde witte bloedlichaampjes bij het voorkomen van uitzaaiingen in de lever. Zijn inzet voor de wetenschap en de voortdurende zoektocht naar verbetering in de medische wereld hebben zijn carrière gekenmerkt. 

Als chirurg bij Bento Surgical blijft Dr. Gijsbert Heuff een toegewijde professional die altijd streeft naar het leveren van optimale zorg aan zijn patiënten. Zijn indrukwekkende carrière en voortdurende betrokkenheid bij de medische vooruitgang maken hem tot een gewaardeerde aanwinst voor de medische gemeenschap en een bron van hoop voor degenen die zijn zorg nodig hebben. 


Bij Bento Surgical sinds: 

1 maart 2023 


Specialist sinds: 

1995 


Opleiding 

1989 – 1995    Specialisatie tot chirurg VUMC 

1985 – 1989    VU medisch centrum geneeskunde (VUMC) 


Werkervaring 

2023 – Heden Chirurg, Bento Surgical 

1999 – 2023 Spaarne Gasthuis 


Talen 

Nederlands, Engels