fbpx Skip to main content
Titel, voorletters, achternaam

Dr. A. van de Laar


Functie en specialisme

Chirurg

Aandachtsgebieden

Obesitas chirurgie (bariatrie) en Refluxchirurgie (kijkoperaties voor de behandeling van een middenrifbreuk of het herstellen van het klepje tussen de slokdarm en maag)


Omschrijving van het vakgebied:

Dr. Arnold van de Laar is een toegewijde maag en darm chirurg. Hij opereert met een passie en erg veel expertise. Dit is terug te zien aan het aantal jaren dat hij werkzaam is in deze branche en zijn onwankelbare inzet voor het welzijn van patiënten. Vooral op het gebied van bariatrische chirurgie is zijn passie voor het vak opmerkelijk, waarbij hij operaties uitvoert tegen ernstig overgewicht.

Naast Dr. van de Laar zijn klinische werkzaamheden heeft hij in 2014 ook een populair wetenschappelijk boek geschreven: ‘Onder het mes.’ Het boek geeft een kijkje in de geschiedenis van de chirurgie en de chirurgie van tegenwoordig, wat een leuk contrast geeft. Dit boek is nu in meer dan 20 landen uitgegeven.

Dr. Arnold van de Laar is niet alleen een gewaardeerd lid van Bento Surgical, maar ook een inspirerende chirurg die levens verandert door zijn expertise en toewijding aan de behandeling van obesitas en maag-darmproblemen. Zijn glimlachende benadering van zijn werk maakt hem een geruststellende en deskundige keuze voor patiënten die zijn zorg zoeken.


Bij Bento Surgical sinds:

2023


Opleiding

Specialisatie tot chirurg, KU Leuven

Geneeskunde, KU Leuven


Werkervaring

2023 – Heden      Chirurg, Bento Surgical


Talen

Nederlands en Engels