fbpx Skip to main content

Bij Bento Surgical kunt u ook terecht voor kleine chirurgische ingrepen. Kleine chirurgische ingrepen gebeuren poliklinisch, waarbij gebruik gemaakt wordt van een plaatselijke verdoving. U heeft hiervoor wel een verwijzing nodig van de huisarts. Er zijn soms wel wat voorwaarden verbonden aan ingrepen die poliklinisch gedaan mogen worden. Een vetbultje mag bijvoorbeeld niet groter zijn dan 5cm en niet in nek zitten of aan de bovenzijde van de rug anders moet het operatief verwijderd worden op de operatiekamer.

Onderzoek en diagnose

Bij het eerste consult zal de chirurg u een aantal vragen stellen over uw voorgeschiedenis, uw klachten en eventuele dagelijkse gewoonten die relevant kunnen zijn. Daarna zal het lichamelijk onderzoek plaatsvinden. uw behandelend arts kijkt samen met u wat de beste behandeling voor u is.

Vergoeding

Als u een verwijzing van de huisarts heeft wordt het eerste bezoek en het echo onderzoek vanuit uw basisverzekering vergoed. Houdt u daarbij wel rekening met uw eigen risico. Dit is de wettelijke verplichte jaarlijkse bijdrage van 385,- (of hoger als u dit zo heeft afgesproken met uw zorgverzekeraar). Dit eigen risico geldt voor alle ziekenhuizen en klinieken in Nederland. Voor meer informatie over vergoedingen

Oorzaak en behandeling

Er zijn verschillende anale aandoeningen waarvoor u bij ons terecht kunt. Wilt u meer weten over de oorzaak en mogelijke behandeling van uw aandoening? kies dan welke aandoening voor u van toepassing is.

Bij ons staat U als patiënt centraal

Kwaliteit & veiligheid

Korte wachttijden

Vergoed door alle verzekeraars

Persoonlijke benadering

Onze specialisten